Audi Göteborg vinnare av

Audi Twin Cup 2012

service-1_siegerehrung_1481_2

Audi Twin Cup är premiumbiltillverkaren Audis världsmästerskap i service och teknik. Förra helgen samlades 234 Audimekaniker och servicerådgivare från 41 länder runt om i världen i Berlin för att kora världsmästarna i den internationella finalen av Audi Twin Cup 2012. Enastående teknikkunskaper och fokus på kunden var även i år avgörande faktorer för att lyckas i tävlingen. I år togs segern i kategorin service hem av det svenska teamet från Audi Göteborg.

-Förstklassig service handlar om lagarbete. När mekaniker och servicerådgivare arbetar hand i hand och använder sina produktkunskaper och är kundorienterade, blir verkstadsbesöket till en serviceupplevelse, sa Bernd Hoffmann, chef för Service och Originaldelar Audi AG, vid prisceremonin i Berlin på lördagen.

Varje år ställer mekaniker och servicerådgivare från olika Audiåterförsäljare världen runt upp i Audi Service World Championship och tävlar med sina kunskaper och färdigheter i olika grenar. Från avancerad feldiagnostisering till kundkontakter och optimal avhjälpning av simulerade fel – vid Audi Twin Cup sätts hela servicespektrat på prov. 78 lag från 41 länder hade i år kvalificerat sig till finalen i Berlin. Efter mer än sex månaders intensiva förberedelser och hård konkurrens hade dessa först gått vidare genom att vinna de nationella deltävlingarna i vilka ca 3 000 lag med fler än 9 000 mekaniker och servicerådgivare deltog.

Det svenska serviceteamet från Audi Göteborg gjorde en imponerande insats och segrade i kategorin service.

-Vi är mycket stolta och glada över segern och gratulerar Audi Göteborg till en enastående insats. Inställning, uppträdande, fokusering, kompetens och inte minst samarbetet inom hela teamet är imponerande och var några av de faktorer som låg bakom vinsten, säger Anders Andreasson Servicemarknadschef Audi Sverige som var på plats i Berlin.

171